Unieke cadeau-ideeën

Unieke cadeau-ideeën

Hoe langer je iemand kent, hoe vaker je diegene een cadeautje zal geven. Voor hun verjaardag, bruiloft, geboorte van een kindje en misschien ook wel voor de kerst. Maar hoe blijven je cadeautjes uniek? En wat geef je bij welke gelegenheid? Hieronder vind je een aantal ideeën waardoor jij elke keer met een mooi en uniek cadeau aankomt!

Passie

Bij iemand die je door en door kent, is het misschien nog wel het moeilijkste iets te verzinnen, maar eigenlijk kan dit heel makkelijk zijn! Denk bijvoorbeeld aan hun hobby's. Dit kan bijvoorbeeld bakken zijn; ga dan op zoek naar keukenhulpjes of een leuk receptenboek. Hebben ze hier al veel van? Geef ingrediënten en print het recept erbij uit. Stop alles in een leuk mandje, kaartje erbij en je bent klaar!

Herleef het moment

Naast hun passies of hobby's, zijn er waarschijnlijk ook veel momenten die jullie samen hebben beleefd. Die geweldige vakantie, het maandelijkse uitje of jullie favoriete drankje. Koop rondom zo een moment bijpassende cadeautjes voor of print mooie foto's uit. Zo beleven jullie dat geweldige moment weer opnieuw.

Geef een herinnering

Denk je nu; maar zoveel momenten hebben we niet? Geef er dan eentje! Dit kan in de vorm van concertkaartje, weekendje weg, sportwedstrijd of bijvoorbeeld een high tea. Wil je niet aan een datum vastzitten? Geef het dan in de vorm van een cadeaubon of een voucher. Kleed dit dan leuk aan met iets gerelateerd aan jullie uitje. Dit kan in de vorm van een tasje lekkere dingen het weekend weg, poster van de artiest die jullie bezoeken of een flesje drank om in de stemming te komen;)

Hopelijk weet je komende momenten wat je cadeau doet! Ben je er nog steeds niet uit? Neem een kijkje op de Cadeaupagina van CardWonders. Zie ook onze kaarten voor elke gelegenheid. Hopelijk zit er iets voor je tussen!

Terug naar blog